Mondux / Om Mondux

Om Mondux

Mondux er et af Danmarks største forsikringsagenturer og har eksisteret i Danmark siden 1974. Vi tilbyder alle former for forsikringer til private bla:

     

 -  Bilforsikring
 -  Motorcykelforsikring
 -  Husforsikring
 -  Indboforsikring
 -  Ulykkesforsikring
 -  Fritidshusforsiking
 -  Campingvognsforsikring 
 

Vi tilbyder ligeledes produktforsikringer – herunder forsikringer af mobiltelefoner, tablets og pc’ere. Derudoverer vi leverandør af “White Label” forsikringer, hvor vi leverer forsikringsydelser til banker, kreditkortselskaber, indkøbsforeninger eller faglige organisationer under deres eget navn.

     

Fra vores moderne kontorlokaler betjener vore omkring 50 dygtige og venlige medarbejdere kunderne med skadehåndtering, forespørgsler og policeudstedelse. Hos Mondux har alle en interesse i at kunderne får en god oplevelse. Mange af vore kunder ønsker ikke at være ”blot et nummer” hos et stort forsikringsselskab, og synes derfor at Mondux er den rigtige løsning for dem. Vi er loyale overfor vore kunder, og de er loyale over for os. Kontoret i København fungerer som hovedkontor for aktiviteterne i de øvrige nordiske lande.

     

Mondux ejes af Gjensidige Forsikring ASA, Norge, der har sikret liv, helbred og værdier, siden den første brandkasse blev stiftet i 1816.

   

Bookmark and Share