Mondux / Forsikringer / Motorcykel / Om forsikringen

Om forsikringen

Motorcykel forsikring – Om forsikringen

Billig motorcykel forsikring: Ansvarsforsikring & kasko

Der er to muligheder, hvis du ønsker at forsikre din motorcykel. Du kan enten vælge en lovpligtig ansvarsforsikring eller at kombinere din ansvarsforsikring med en kaskoforsikring.    
Den obligatoriske ansvarsforsikring dækker de skader, du måtte forvolde på en anden person eller anden persons ting, når du kører på motorcykel. En motorcykel forsikring uden ansvarsforsikring dækker ikke skader på din egen motorcykel, skader på udstyr eller på føreren af din motorcykel.
 
Vælger du en motorcykel forsikring, som både inkluderer kasko og ansvarsdækning, får du også dækket din motorcykel ved tyveri, eller hvis der sker skader på din egen motorcykel. Du får desuden dækket retshjælp op til 75.000 kroner. Det kan altså være en fordel at betale ekstra for at have en motorcykel forsikring med kaskoforsikring; især hvis motorcyklen har været dyr, eller du har gæld i den. Har du lånt penge til at finansiere købet, er det ofte et krav fra pengeinstituttet, at du tegner en kaskoforsikring til din motorcykel forsikring.
 

Billig motorcykel forsikring inkl. selvrisiko

Forsikringen tegnes som hovedregel med en selvrisiko. Det vil sige et beløb, du selv skal betale, hvis der sker en skade. Vi tilbyder, at du kan vælge mellem tre beløb: 5.152, 8.243 eller 10.304 kroner.
 

Forsikringsbetingelser for en motorcykel forsikring

Læs mere om, hvad der er omfattet af din motorcykel forsikring, og hvilke typer skader den dækker
 

Motorcykel 1.1 (194,36 kB)